Second Opinion – InstitutulSanului.ro

InstitutulSanului.ro

O nouă șansă. Institutul Sânului. Centru medical specializat în tratamentul chirurgical al patologiei mamare.

Second Opinion

Pentru a veni în sprijinul pacientelor noastre, am implementat o modalitate de evaluare a dosarului medical la distanță, astfel încât la primul consult cu medicii noștri să ai la îndemână tot ceea ce este necesar pentru ca medicul să se poată pronunța asupra diagnosticului tău.

Fie că este vorba de o a doua opinie, fie că este vorba de completarea parcursului de diagnostic înaintea consultului inițial cu medicul chirurg, la Institutul Sânului poți cere opinia unui specialist, care îți va oferi recomandări sau chiar un raport medical complet cu privire la dosarul medical pe care îl ai deja.

Accesând platforma noastră de consult online/second opinion, vei putea încărca documentele medicale în aplicație împreună cu întrebările pe care le ai cu privire la diagnosticul tău și în decurs de 72 de ore vei primi răspunsul din partea specialiștilor noștri.

Încercăm pe cât posibil să fim alături și să ajutăm cât mai multe femei să își recapete sănătatea. Eficientizând procesul reușim să oferim răspunsul de care au nevoie cât mai multe paciente, dedicând timp suficient și atenția necesară înțelegerii acestei patologii care corect abordate, poate fi tratată și viața să își recapete sensul firesc.

O a doua părere este foarte importantă! Te așteptăm.

second opinion