Grup De Suport – InstitutulSanului.ro

InstitutulSanului.ro

O nouă șansă. Institutul Sânului. Centru medical specializat în tratamentul chirurgical al patologiei mamare.

Grup de suport

Grup de suport

Diagnosticul de cancer mamar poate fi atât de copleșitor încât să creeze o traumă la nivel emoțional pe care femeia o va purta cu sine pe termen lung. Iată de ce, într-o astfel de situație este necesară o bună înțelegere a evenimentului dar și consultarea unui specialist pentru a putea traversa această etapă devastatoare. Pe lângă consilierea psihologică, în cadrul Institutului Sânului noi vă propunem – Art-Terapia – o experiență ce va crea conexiuni de valoare în viața dumneavoastră și vă va pune la încercare creativitatea. Pentru că, așa cum afirmă psihologii, unde crește creativitatea, scade depresia. 

Terapia prin Artă își propune să ajute pacientele să înțeleagă mai bine procesul pe care îl tranzitează, a felului în care viața lor se schimbă și a ceea ce urmează ca ele să devină, pentru că boala poate fi o cărămidă pusă la devenirea noastră și pentru că, mai mult, un diagnostic poate declanșa o furtună care nu va mai așeza lucrurile la fel. Pentru Grupul de Suport de Terapie prin Artă nu trebuie să fim cu toții artiști, ceea ce se urmărește fiind crearea unui punct de plecare către analiza și înțelegerea propriului proces transformațional, procesul terapeutic fiind mai important decât lucrarea în sine. Neuroștiința afirmă că Art-Terapia obține rezultate tocmai din pricina faptului că în timpul procesului se produce o conexiune, se creează rețele neuronale între limbajul vizual și conținutul emoțional. 

Vă propunem așadar o călătorie spre autocunoaștere în cadrul Grupului de Consiliere prin Art-Terapie prin care să puteți dobândi o perspectivă nouă asupra traumei, astfel încât să devină mai ușor de suportat si de traversat, în care veți fi însoțite de artistul Claudiu Bolchiș – soț, părinte, director de casting, regizor de film, om de televiziune, consilier de dezvoltare personală.

Vă puteți înscrie în grupul de suport la numărul de telefon: 0737 174 066.

Dr. Cristian Gabriel Viișoreanu
DR. CRISTIAN G. VIIȘOREANU

Medic primar Chirurgie generală,
Supraspecializare în Chirurgie oncologică

"Eu nu vreau să tratez un trup, eu vreau să tratez un suflet".

Programări

Completați formularul de pe pagina de programări și veți fi contactat în cel mai scurt timp.

Consultație online

Obțineți opinia medicală a specialiștilor noștri! Trimiteți-ne dosarul dvs. medical, și veți primi din partea echipei noastre un raport medical complet.