NEW HEADER IS e1664625866894

Echipa Institutul Sânului

Institutul Sânului a luat naștere prin formarea unei echipe medicale adunate în jurul Dr. Cristian Viișoreanu, medic chirurg supra-specializat în tratarea cancerului mamar. La început, Institutul Sânului reprezenta un concept ideal al unui centru medical integrat, unde pacientele beneficiază de tratament complet. În scurt timp, acest concept a prins contur iar astăzi el este în totalitate real.

Potrivit ultimelor tendințe din medicina modernă, conform cărora “nu există boli ci bolnavi”, tratamentul în majoritatea afecțiunilor a devenit personalizat. În sprijinul acestui demers contribuie metodele de diagnostic imagistic din ce în ce mai precise, însă, cel puțin la fel de importantă este strânsa colaborare dintre medicii de mai multe specialități. Cu alte cuvinte, în cazul pacientelor diagnosticate cu cancer mamar, decizia planului de tratament este stabilită de o întreagă echipă medicală multidisciplinară, organizată într-o comisie menită să găsească soluția optimă de tratament pentru fiecare caz. Acest lucru îmbunătățește major eficiența tratamentului, a modului de răspuns, durata dar și ameliorarea calității vieții pe durata lui.

Echipa de medici de la Institutul Sânului a fost formată în urmă cu mai bine 10 ani, fiecare dintre specialiști având o vastă experiență și competențe specifice în domeniul în care activează.

Vă invităm să îi cunoașteți pe medicii noștri din descrierile de mai jos:

Medic primar chirurgie generală, supra-specializat în oncologică

Medic Primar Chirurgie Oncologică / Chirurgie Generală

Medic specialist Chirurgie generală, competență în Chirurgia oncologică

Medic specialist chirurgie plastică și reconstructivă, membru al Boardului European de Chirurgie Plastică

Medic specialist Obstetrică – ginecologie, cu supra-specializare în Ginecologie oncologică

Medic primar Oncologie medicală, Membră a Societății Române de Oncologie Medicală

Medic primar radioterapie, Membru în Comisia Oncologică
Medic specialist medicină generală, specializare nutriție

Medic specialist Chirurgie generală

a65832155622ac173337874f02b218fb 1

Dr. Raluca Basamac

Medic primar Radiologie și imagistica medicală