Recenzii – InstitutulSanului.ro

InstitutulSanului.ro

O nouă șansă. Institutul Sânului. Centru medical specializat în tratamentul chirurgical al patologiei mamare.

Recenzii

Institutul Sânului a fost fondat de dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, după o experiență de aproape 20 ani în diagnosticarea și tratarea pacientelor cu afecțiuni ale sânului.
Recomand din tot sufletul echipa domnului doctor Viișoreanu. Pentru mine acești oameni au fost îngeri păzitori. Dovada vie că se poate și altfel. Înainte de a fi doctori,sunt oameni.
icon woman
Monica G.
Zile grele … foarte grele care s-au transformat într-o reușită datorită unor îngeri trimiși pe pământ să ne salveze. Îmi permit să îi numesc așa pe dl. dr Cristian Viișoreanu și pe dna. dr Andreea Meruta, împreună cu armata dânșilor cărora le multumesc din inimă pentru tot ce au făcut și fac pentru noi, oamenii simpli. Când ești în mâinile lui Dumnezeu și a acestor medici, totul devine un real succes!
icon woman
Marilena S.
Mulțumesc din suflet dr.Viișoreanu și întregii sale echipe pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. Am găsit aici ceea ce nu am găsit în celelalte spitale: competență, profesionalism, omenie, căldură, speranță. Și în fața tuturor mă înclin. Felicitări! Țineți-o tot așa!
icon woman
Mădălina R.
Mulțumesc din suflet acestor oameni minunați, Dr. Viișoreanu, Dr. Rușitoru, Dr. Boscan, o echipă profesionistă, medici adevărați, care pe lângă faptul că își fac meseria exemplar sunt și oameni calzi și buni, au răbdare să răspundă la fiecare întrebare și au multă grijă pentru pacient. Am simțit că sunt tratată cu respect, cu atenție și răbdare încă de la prima programare și apoi pe parcursul internării. Respect pentru întreaga echipă!
icon woman
Simona M.
Mulțumesc din suflet domnului doctor Viișoreanu și întregii echipe cu care colaborează dânsul – cel mai bun profesionist în patologia sânului din România. Mă rog la Dumnezeu să îi dea multă sănătate și putere de muncă, toată stima și respectul domnule doctor Viișoreanu. Aveți un suflet de aur!
icon woman
Valeria M.