Servicii medicale

Prevenție și Diagnostic
În cadrul centrului nostru și prin clinicile partenere, pacientele beneficiază de întregul spectru de investigații necesare pentru prevenirea sau depistarea incipientă a patologiilor mamare.
Detalii »
Tratament chirurgical
Echipa noastră multidisciplinară asigură tratamente pentru întreaga patologie mamară. Fiecare caz medical care se adresează centrului nostru are avantajul de a fi evaluat de către o Comisie Oncologică Multidisciplinară.
Detalii »
Second Opinion
Vino la Institutul Sânului pentru second opinion. Ai îndoieli în ceea ce privește diagnosticul și planul de tratament? Specialiștii noștri vor analiza dosarul tău și îți vor răspunde la toate întrebările.
Detalii »
Anatomie patologie
Testele anatomo-patologice sunt principalele analize necesare pentru stabilirea cu certitudine a diagnosticului de cancer și determinarea stadiului bolii. Pe baza lor se stabilește strategia terapeutică ulterioară.
Detalii »
Oncologie
Sistemul Port – Acces (numit și Port-a-Cath) este un mic rezervor din polimer sau metal nobil (titan), care comunică direct cu un cateter flexibil din silicon, de diametru variabil.
Detalii »
Terapii suport
Diagnosticarea afecțiunii de cancer mamar, evoluția bolii și tratamentele specifice reprezintă surse de stres emoțional și fizic. Pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacientelor noastre și a le ajuta să lupte în mod eficient cu boala.
Detalii »

Scrie si apasa pe enter pentru a cauta