Despre noi

Despre Institutul Sânului

Institutul Sânului a fost fondat de dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, după o experiență de aproape 20 ani în diagnosticarea și tratarea pacientelor cu afecțiuni ale sânului.
Dr. Viișoreanu

Dr. Viișoreanu a efectuat în premieră în România mastectomia endoscopică pentru leziuni benigne și este promotorul tehnicii ganglionului santinelă în medicină privată – una dintre cele mai moderne și eficiente proceduri existente în acest moment. Această tehnică este recomandată pentru pacientele cu cancer mamar în stadiu incipient, reducând atât riscul unei operații inutile, cât și efectele secundare ale acesteia. Conform protocoalelor naționale și internaționale, procedura se realizează cu ajutorul aparatului GAMMA FINDER WOM WORLD OF MEDICINE, care identifică ganglionii santinelă, oferind soluție medicală în timp real (în timpul intervenției) după efectuarea în prealabil a limfoscintigrafiei.

Abordarea noastră multidisciplinară acoperă toate aspectele fiecărei afecțiuni și creează un tratament personalizat pentru fiecare pacientă. Indiferent de tipul de patologie, pacientele noastre primesc, din momentul diagnosticului și pe parcursul tuturor pașilor necesari în tratament, sprijinul unei echipe complete, alcătuită din imagist, chirurg, oncolog, radioterapeut, anatomopatolog, psiholog, chirurg plastician, endocrinolog, nutriționist, genetician și kinetoterapeut.

Amplasat în incinta spitalului Monza, Institutul Sânului dispune de bloc operator cu 3 săli de operație al centrului medical și deține mai multe departamente specializate dedicate prevenției, diagnosticării, îngrijirii postoperatorii prin kinetoterapie și drenaj limfatic, oncopsihologie și consiliere medicală.

În urma colaborării între echipa de chirurgie oncologică condusă de dr. Cristian Viișoreanu și echipa de chirurgie estetică, se pot realiza intervenții chirurgicale de înlăturare a tumorilor maligne cu reconstrucție mamară (diverse procedee reconstructive), pacientele beneficiind de reconstrucția sânului în cadrul aceleiași intervenții chirurgicale.

Programări

Învinge afecțiunile sânului prin tratamente personalizate, realizate de o echipă experimentată în patologia mamară, cu peste 10 ani de activitate în medicină privată!

Ce spun pacientele noastre

null
Monica G.

Recomand din tot sufletul echipa domnului doctor Viișoreanu. Pentru mine acești oameni au fost îngeri păzitori. Dovada vie că se poate și altfel. Înainte de a fi doctori,sunt oameni.

null
Mădălina R.

Mulțumesc din suflet dr.Viișoreanu și întregii sale echipe pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. Am găsit aici ceea ce nu am găsit în celelalte spitale: competență, profesionalism, omenie, căldură, speranță. Și în fața tuturor mă înclin. Felicitări! Țineți-o tot așa!

Scrie si apasa pe enter pentru a cauta