Asociația Institutul Sânului – InstitutulSanului.ro

InstitutulSanului.ro

O nouă șansă. Institutul Sânului. Centru medical specializat în tratamentul chirurgical al patologiei mamare.

Asociația Institutul Sânului

Asociația Institutul Sânului

Asociația Institutul Sânului a luat naștere din dorința de a ajuta cât mai multe femei diagnosticate cu cancer mamar să primească tratamentul de care au nevoie.

Prin efortul continuu de comunicare pe care îl susținem încă de la început, ne-am dorit să oferim femeilor și pacientelor care ni se adresează răspunsurile tuturor întrebărilor pe care le au cu privire la această boală. Conștientizarea și informarea corectă asupra necesității măsurilor de prevenție a cancerului mamar rămâne obiectivul cheie pe care ne bazăm pentru a ne îndeplini misiunea, aceea de a crește numărul cazurilor de cancer la sân tratate cu succes.

Astăzi, la 5 ani de la constituirea echipei sub numele de Institutul Sânului, ne-am propus să creăm o comunitate în jurul acestei misiuni și să dăm cuvântul și celor care vor să ofere, alături de noi, o nouă șansă pacientelor diagnosticate cu cancer mamar care nu își pot permite costul unui tratament adecvat. Astfel, am creat Asociația Institutul Sânului, o organizație non-profit care urmărește să ofere o mână de ajutor pacientelor cu posibilități materiale reduse, de a avea acces la un tratament modern.

  • Fie ca v-ați confruntat cu această boală;
  • Fie că aveți în familie femei care au dus o luptă crâncenă cu cancerul mamar;
  • Fie că empatizați cu o astfel de cauză.

Vă invităm pe toți cei care cred în egalitatea șansei la un tratament adecvat să vă alăturați cauzei pe care o susținem, donând orice sumă în contul Asociației Institutul Sânului!

AVEȚI ȘANSA DE A SCHIMBA DESTINUL UNEI FEMEI!

Oferă o nouă șansă la tratamentul de care are nevoie o pacientă diagnosticată cu cancer mamar, donând orice sumă în contul nostru.

Beneficiar: ASOCIATIA INSTITUTUL SANULUI

Conturi bancare deschise la Banca Transilvania, Sucursala București Nord:

Cont IBAN RON: RO14BTRLRONCRT0681450401

Cont IBAN EURO: RO61BTRLEURCRT0681450401

Cont IBAN USD: RO65BTRLUSDCRT0681450401

Adresă: Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A, București 013812