Dr. Andreea Meruță A Participat La Cursul De Reconstrucție Mamară

InstitutulSanului.ro

O nouă șansă. Institutul Sânului. Centru medical specializat în tratamentul chirurgical al patologiei mamare.

Dr. Andreea Meruță

Dr. Andreea Meruță a participat la cursul de reconstrucție mamară cu matrice dermică acelulară din colagen porcin-dublă abordare

Doamna doctor Andreea Meruță, medic specialist chirurgie plastică și reconstructivă și membră a Boardului European de Chirurgie Plastică, a reprezentat Institutul Sânului la ”Cursul de reconstrucție mamară cu matrice dermică acelulară din colagen porcin-dublă abordare (tehnică pre-pectorală şi tehnică sub-pectorală)”, unde a prezentat lucrarea Prepectoral Breast Reconstruction with ADM-Braxon – personal experience.

Evenimentul a avut loc în zilele de 3 și 4 octombrie 2019, în cadrul Spitalului Prof. Dr. Agrippa Ionescu, Bucureşti. Curator a fost Asociația Chirurgilor Plasticieni din România, în fața căreia doamna doctor Andreea Meruță a prezentat în premieră națională primele două cazuri operate prin folosirea acestei tehnici.

Aflați mai multe din următorul video:

 

play
100 DE RĂSPUNSURI

Am pregătit 100 de materiale video în care răspundem la cele mai frecvente întrebări despre cancerul mamar.

Dr. Cristian Gabriel Viișoreanu
DR. CRISTIAN G. VIIȘOREANU

Medic primar Chirurgie generală,
Supraspecializare în Chirurgie oncologică 

"Sănătatea este bunul nostru cel mai de preț, pe care îl putem pierde atât de ușor atunci când nu îl ocrotim îndeajuns!"

Programări

Completați formularul de pe pagina de programări și veți fi contactat în cel mai scurt timp.

Consultație online

Obțineți opinia medicală a specialiștilor noștri! Trimiteți-ne dosarul dvs. medical, și veți primi din partea echipei noastre un raport medical complet.